Klubbmästerskap 2023

17.12.2022

OBS Klicka på rubriken "Klubbmästerskap" ovan  för att läsa hela texten. Planläggningen för 2023 är i full gång och vinterns första Klubbmästerskap (KM) går av stapeln redan i januari. Vi inleder med Dam/Herr -singel den 15 januari. Vi har valt speldag söndagar för alla KM, med samling kl 09:30 i Boulehallen. Då är vi fräscha och riskerar inte en sen kväll eller tidskrock med andra klubbar. 

Tävlingskommittén och styrelsen vill gärna göra KM mera attraktivt, så att så många klubbmedlemmar som möjligt deltar. Klubben bjuder därför på smörgås i spelpausen, och i samband med den avslutande prisutdelningen bjuds det på kaffe och tårta. Vidare så lottas det slumpmässigt ut ett antal presentkort á 250kr (antalet presentkort är beroende av antalet spelare) bland deltagarna. För att kunna vinna ett presentkort så krävs det att man personligen är närvarande vid dragningen. Vinstchansen är god :-) 

Tänk inte så mycket på att det står "klubbmästerskap" i rubriken på anmälningslistan, utan se det som en helt vanlig onsdagstävling, där vi lottas mot en motståndare och har en trevlig match tillsammans. 

Naturligtvis vill alla gärna vinna men viktigast är ändock att delta för att vi tycker det är så himla roligt att spela boule och att få träffa vänner. 

Vi ses på våra KM, Välkomna!

Obs! anmälningslistan finns på anslagstavlan i boulehallen från måndag den 19 december