Nyheter

I helgen den 19-20 oktober avgjordes finalspelet i Svenska Cupen för V65. Spelplats var Stålhallen i Halmstad dit 8 st lag hade kvalificerat sig för att deltaga. Det var lag från Uppsala i norr till Malmö i söder, Kungsbacka Bouleklubb samt Kulknappen från Varberg representerade Halland. För oss i Kungsbacka gick det tyvärr inte så bra, vi...

Hallcup 5

13.10.2024

Lördagen den 12 oktober spelades den första Hallcupen för hösten. Det var 38 lag från 15 olika klubbar som deltog. På första plats kom Per Berndtsson och Kenneth Johansson VAR, på andra plats kom Hans Eriksson och Hans-Åke Svensson också tävlande för VAR. Tredje plats lade Miro Fraj och Joel Poisson STE beslag på. Stort GRATTIS till er alla.

Dubbelserien

09.10.2024

Torsdagen den 24 oktober startar Dubbelserien. Samling 17:50.
Spelschemat finns nu att se under fliken "Tävlingsresultat".

Idag spelades grundomgången i Svenska Cupen Dam nere i Falkenberg. Spelare uttagna att representera KBA var: Britt Andrén, Eva Durell, Mia Lundgren och Nina Gustafsson. Det var en utslagstävlingen där det gällde att vinna två matcher för att gå vidare till final. Första mötet var mot Falkenberg Petanque och det var spännande in i det sista, mötet...

På grund av att många medlemmar har drabbats av Covid så blir det ingen "Tjuga" imorgon. Om man är frisk och vill träna ändå så går det bra men ta det säkra före det osäkra och stanna hemma om ni känner det minsta obehag i kroppen.

Svenska Cupen

30.09.2024

I helgen avgjordes Svenska Cupen för V55 och V65. I lördags spelade V55 i Lindome och det var 16-dels final direkt, m a o vinna eller försvinna. Upplägget var 6 singlar, 3 dubblar och 2 tripplar. KBA mötte Lindome och efter singelspelet så ledde Lindome med 8-4. Nina och Lotta var dom som tog KBAs segrar. I dubbelspelet gick...

19.09.2024

Styrelsen har tagit beslut på att alla som har nyckel till hallen ska dela på ansvaret att se till att det alltid finns någon på plats att låsa upp och låsa hallen på tisdags- och torsdagskvällar. Ett schema för detta är framtaget och återfinns under Dokument/Nyckelschema. Kolla när det är din tur att ansvara för detta.

Allmän info

10.09.2024

Under rubriken Dokument hittar man kaffelistan och schema för vattning av banorna. Kommer säkert mer info under denna rubrik lite då och då så glöm inte att titta där ibland när ni är inne på vår hemsida.

Onsdagen den 11:e september efter att vi spelat "Tjugan" städar vi hallen gemensamt inför innesäsongen som startar måndagen den 16:e september.
Klubben bjuder på fika!